Art Films production Oy:n tuottama ja Arto Halosen ohjaama dokumenttielokuva Valkoinen raivo tulee Suomen valkokankaille loppuvuonna 2015. Elokuvan levittäjänä Suomessa toimii VLMedia Oy ja sen valistuskampanjassa ovat mukana Suomen Mielenterveysseura ja Koulukino ry.

Valkoinen raivo on kertomus Laurista, joka suunnitteli ja valmistautui tekemään joukkomurhia. Lauri haki kuitenkin apua, eikä toteuttanut ”fantasioitaan”. Myöhemmin hänestä tuli ihmismielen aggression ja väkivaltaisen käyttäytymisen akateeminen tutkija ja arvostettu tieteellinen asiantuntija, minkä kautta hän on perehtynyt joukkomurhiin peilaten myös omia kokemuksiaan niihin. Tältä pohjalta Lauri on luonut teorian ”valkoisesta raivosta”. Laurin mukaan on olemassa useita ihmisiä, jotka ovat koulukiusaamisen ja lapsuudessa koetun trauman yhdistelmän seurauksena täynnä ”valkoista raivoa”, mikä voi äärimmillään johtaa kouluampumisiin ja muihin väkivaltaisiin tekoihin.

Ohjaajana toimii lukuisista menestyselokuvistaan tuttu Arto Halonen, joka tunnetaan mm. Prinsessa ja Isänmaallinen mies -fiktioelokuvista, sekä lukuisista dokumenttielokuvista kuten Sinivalkoinen valhe, Magneettimies, Pavlovin koirat sekä Euroopan elokuva-akatemian ehdokkuuden parhaaksi eurooppalaiseksi dokumenttielokuvaksi saanut Pyhän kirjan varjo.

Valkoisen raivon fiktion ja dokumenttielokuvan välimaastossa liikkuvasta kuvauksesta vastaavat tämän hetken menestyneimpiin kuuluvat suomalaiskuvaajat Mika Orasmaa (mm. Iron Sky, Big Game ja Rare Exports) sekä Peter Flinckenberg (mm. Betoniyö, Tuulensieppaajat ja Hella W.).